Verhuur

 • steigers
  Eenvoudige steigers

  Werken volgens ARBO tot op 8 meter hoogte, ook ideaal voor pannendaken.

  Veilig werken is een must: zowel voor particulieren als professionals. PV PAS ondersteunt beiden met verhuur van eenvoudige steigers. Het gebruik van steigers is niet alleen handig (in veel gevallen zelfs verplicht: http://arbocatalogus-schilderen-vastgoedonderhoud.nl/risicos/onveiligheid/werken-op-hoogte/index.htm) tijdens het zware montagewerk, maar ook tijdens het elektrisch koppelen van de componenten. Een steiger garandeert ergonomisch ideale werkomstandigheden..
 • Reinigingsmachine
  Reinigingsmachine

  Inclusief ontharder, roterende borstel, 12 meter koppelstukken, kabels en leidingen.

  Om de volledige functionaliteit van uw PV installatie te garanderen, moet elke fotovoltaïsche installatie regelmatig worden gereinigd. Reinigen met gedemineraliseerd water zonder toevoeging van chemicaliën en reinigingsmiddelen is aan te bevelen.
 • loopplank
  Loopplank

  SMB Solar-Multiboard 1700 – 1,7 meter loopplank voor het lopen op zonnepanelen.

  De meeste zonnepanelen zijn getest om een last (doorgaans sneeuw) te kunnen dragen en er wordt beweerd dat ze beloopbaar zijn. Inderdaad, het glas op de panelen zal geen beschadigingen vertonen als u er op gaat staan als de panelen op een vlakke ondergrond liggen. Helaas liggen panelen in de praktijk niet op een vlakke ondergrond en worden ze slechts door klemmen ondersteund. Als een paneel plaatselijk belast wordt zal het doorbuigen en de onderliggende zonnecellen kunnen minuscule breuken vertonen. Het behoeft geen uitleg dat dit de prestaties van uw zonnepaneel beïnvloedt.

  Door het gebruik van SMB Solar-Multiboard voorkomt u belasting op het glas en kunnen werkzaamheden aan de solarinstallatie worden uitgevoerd met verminderde kans op beschadigingen aan uw panelen. Door panelen niet rechtstreeks te betreden worden ook beschadigingen vermeden die kunnen ontstaan door meegevoerd zand of grind onder de schoenen.


Videos

Reinigingsmachine

Loopplank