Green Energy Solutions haalt het maximale uit PV

Onze Missie

Green Energy Solutions streeft ernaar om bij installateurs, investeringsmaatschappijen, banken en overheden het eerste aanspreekpunt te zijn in geval van projectontwikkeling voor grootschalige zonne-energie projecten.

Green Energy Solutions wil een onderneming zijn waar installateurs zich graag bij aansluiten en wil zich profileren als kennisinstituut voor zonne-energie. Green Energy Solutions concentreert zich op integere, duurzame relaties.

Green Energy Solutions ondersteunt haar missie met 3 pijlers: Projectmanagement, Advies en Service.

Onze Visie

Green Energy Solutions wil Nederland verduurzamen met hoogwaardige energieproducten op een betaalbare manier en onderscheidt zich met intelligente en innovatieve oplossingen.

 
 

Onze doelstellingen

Green Energy Solutions wil met 3 projecten in de top 10 van Nederlands grootste zonne-energiedakprojecten staan. In deze projecten heeft Green Energy Solutions het volledige projectmanagement aangeboden en uitgevoerd.

Green Energy Solutions wil voor wat betreft Projectmanagement hét aanspreekpunt worden voor grote zonne-energieprojecten in Nederland. Green Energy Solutions wil hierbij bekend worden als partij die zich inzet voor de klant op het gebied van inkoop, projectengineering en ondersteuning in de projectleiding. Green Energy Solutions legt haar focus bij deze projecten voornamelijk op standaardisatie en een gunstige LCOE-factor over een periode van 20 tot 25 jaar, ofwel de kosten per kWh gedurende deze periode. Hierdoor ligt de focus op prijs én kwaliteit voor een langdurige termijn.

Green Energy Solutions is dé vraagbak omtrent zonne-energie advies in Nederland. Wij bieden advies op het gebied van indak zonne-energie systemen, de juiste fabrikanten voor constructies, financieringsvormen voor zonne-energieprojecten, (hybride) batterijsystemen, verduurzamingstrajecten, reiniging en onderhoud van zonne-energie installaties en nog veel meer op het gebied van verduurzaming.

Service staat hoog in het vaandel bij Green Energy Solutions, daarom streven wij ernaar om tot de top 3 van beste serviceorganisaties op het gebied van zonne-energie in Nederland te behoren.

Green Energy Solutions is een vooraanstaande serviceonderneming voor zonne-energie in Nederland. Green Energy Solutions kan met haar producten, kennis en ervaring problemen aan het licht brengen en oplossen. Tevens biedt Green Energy Solutions voor meerdere omvormerfabrikanten servicecontracten aan. De service behelst het uitwisselen van omvormers en adhoc storingsdiensten. Green Energy Solutions verleent aan eindklanten gratis servicediensten die vallen onder de garantie voor de producten van SMA, ABB en ReneSola. Ook biedt Green Energy Solutions scherpe onderhouds- en reinigingscontracten aan.

Onze Partners