Pv Pas haalt het maximale uit PV

PV = photovoltaisch = zonne-energie

Onze Missie

PV PAS streeft ernaar om bij installateurs, investeringsmaatschappijen, banken en overheden het eerste aanspreekpunt te zijn in geval van projectontwikkeling voor grootschalige zonne-energie projecten.

PV PAS wil een onderneming zijn waar installateurs zich graag bij aansluiten en wil zich profileren als kennisinstituut voor zonne-energie. PV PAS concentreert zich op integere, duurzame relaties.

PV PAS ondersteunt haar missie met 3 pijlers: Projectmanagement, Advies en Service.

Onze Visie

PV PAS wil Nederland verduurzamen met hoogwaardige energieproducten op een betaalbare manier en onderscheidt zich met intelligente en innovatieve oplossingen.

 
 

Onze doelstellingen

PV PAS wil met 3 projecten in de top 10 van Nederlands grootste zonne-energiedakprojecten staan. In deze projecten heeft PV PAS het volledige projectmanagement aangeboden en uitgevoerd.

PV PAS wil voor wat betreft Projectmanagement hét aanspreekpunt worden voor grote zonne-energieprojecten in Nederland. PV PAS wil hierbij bekend worden als partij die zich inzet voor de klant op het gebied van inkoop, projectengineering en ondersteuning in de projectleiding. PV PAS legt haar focus bij deze projecten voornamelijk op standaardisatie en een gunstige LCOE-factor over een periode van 20 tot 25 jaar, ofwel de kosten per kWh gedurende deze periode. Hierdoor ligt de focus op prijs én kwaliteit voor een langdurige termijn.

PV PAS moet dé vraagbaak worden voor zonne-energie advies in Nederland. Bij advies kunt u denken aan verschillende typen en fabrikanten voor constructies, indak zonne-energie systemen, financieringsvormen voor projecten, (hybride) batterijsystemen, verduurzamingstrajecten, etc..

PV PAS wil op het gebied van zonne-energie tot de top 3 van serviceorganisaties in Nederland behoren.

PV PAS is een vooraanstaande serviceonderneming voor zonne-energie in Nederland. PV PAS kan met haar producten, kennis en ervaring problemen aan het licht brengen en oplossen. Tevens biedt PV PAS voor meerdere omvormerfabrikanten servicecontracten aan. De service behelst het uitwisselen van omvormers en adhoc storingsdiensten. PV PAS verleent aan eindklanten gratis servicediensten die vallen onder de garantie voor de producten van SMA, ABB en ReneSola. Ook biedt PV PAS scherpe onderhouds- en reinigingscontracten aan.

Onze Partners